Vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni
IMPACT  - Hét evenement voor jongeren


Maak impact in je eigen buurt!

 

Ben je tussen de 14-18 jaar en heb je zin in iets nieuws?

Zet je samen met je leeftijdsgenoten een middag in voor anderen en maak IMPACT in je eigen stad!

Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni vindt voor de eerste keer een speciale vrijwilligersdag plaats voor en door jongeren. Ontdek hoe leuk het is om samen te koken, te eten, muziek te maken, te wandelen of te schilderen. Wat je ook doet, met jouw impact maak je sowieso het verschil!
 

Waar?

In alle stadsdelen van Amsterdam
 

Met wie?

Wie jij maar wil! Misschien zijn het wel de ouderen in het bejaardenhuis om de hoek of de mensen bij een daklozenopvang. Maar wie weet zijn het vluchtelingen of anderstaligen met wie je iets leuks wilt doen. Of heb je al aan je eigen straat gedacht?

Weet je nog niet met wie je iets wilt doen maar heb je wel een leuk idee? Ook dan kan je meedoen? Wij zoeken er dan samen een groep bij. Kijk voor inspiratie alvast bij 'projecten' op deze pagina! Daar kun je je ook gelijk inschrijven.


Hoe?

Vraag je vrienden, de clubjeugd of je sportmaatjes om ook mee te doen en bedenk samen met wie je een activiteit wilt doen en wat je samen wilt doen. Schrijf je in op deze website en wij helpen je verder!

Een voorbeeld: je zit op een jeugdclub en samen met een paar leeftijdsgenoten vinden jullie het leuk om pannenkoeken te bakken voor anderen. Zoek een volwassene die jullie wil helpen bij je idee.
Ga dan naar het kopje 'projecten' op deze website en schrijf je in bij 'pannenkoeken bakken'.  Wij begeleiden jullie en gaan zorgen dat jullie idee voor elkaar komt!
 

Waarom?


o Ontdek hoe makkelijk het is om iets voor een ander te doen.
o Gebruik je eigen talenten: je kunt meer dan je denkt.
o Impact: Je bent onderdeel van een groter geheel waarmee je impact kunt maken in je eigen stad
o Zet samen met leeftijdgenoten iets moois neer en wees trots op je prestatie!

Contact: matilde@stcamsterdam.nl
Website: www.servethecity.nl/impact